Personeel rekruteren en aanwerven vanuit een lange termijnvisie

Vooral familiale bedrijfseigenaars zien hun eigen bedrijf als de beste investering in een uniek levenswerk. Het rendement van een onderneming werd in het verleden veelal bepaald door de verkoopresultaten in combinatie met performante productie- of dienstverlengingsprocessen.

Op heden volstaat dit niet langer. Het succes van een onderneming is anno 2023 vooral een kwestie van de juiste mensen aan boord te hebben.

Hanssens Beyond Telecom is hiervan een mooi voorbeeld: een team met een mix aan talent met de vereiste competenties én het groeipotentieel om zich continu aan nieuwe evoluties aan te passen.

Philippe Hanssens | Hanssens Beyond Telecom

“Vanaf de eerste aanwerving leefde bij ons het besef dat mensen het verschil maken” aldus Philippe Hanssens.

“In onze business zijn enkel de juiste opleiding en ervaring al langer niet meer voldoende bij aanwerving. Uiteraard blijven  het belangrijke aspecten om rekening mee te houden, maar door de continue evolutie en innovatie binnen onze sector heb je ook mensen nodig die zich telkens opnieuw kunnen aanpassen en inwerken in nieuwe materies. Vandaar dat wij telkens een beroep doen op Verdonck Professional Partners om onze aanwervingsbeslissingen te staven: Zit de lange termijn motivatie juist ? Is het leervermogen en het aanpassingsvermogen ok ? Sluiten ze aan bij de cultuur die Hanssens typeert ?

Telkens opnieuw stellen wij vast de knowhow en ervaring bij Verdonck ons vooruit helpen bij de personeelsopbouw. Vooral de lange termijn visie, de persoonlijke betrokkenheid en de no-nonsens aanpak sluiten goed aan bij de cultuur van Hanssens Beyond Telecom.”

“Nagenoeg alle sleutelfuncties hebben wij dan ook via Verdonck gerekruteerd waarbij wij na 25 jaar samenwerking de vruchten kunnen plukken in de vorm van een team van 30 medewerkers die elke dag opnieuw het succes van ons bedrijf mee vorm geven.“

Op zoek naar een vaste HR-partner en benieuwd naar onze aanpak?

Aarzel niet om ons te contacteren!