Wie zijn we

Wie zijn we?

Verdonck Professional Partners staat als deskundig en onafhankelijk dienstverlener garant voor een optimale service bij het screenen, aantrekken en in dienst houden van talentvol personeel.

Wij streven naar een maximale tevredenheid bij alle betrokken partijen en een maximale toegevoegde waarde voor onze klant.

Binnen Verdonck Professional Partners bouwen wij verder op de expertise van Verdonck Personeelsmanagement, die zich sinds 1989 als trouwe partner op de arbeidsmarkt profileert.

Door onze ruime ervaring in de analyse van organisatieculturen en -structuren stellen wij adequate oplossingen voor, rekening houdend met de tendensen op de actuele arbeidsmarkt.

Onder het motto “voor wie de lat hoog legt” profileren wij ons als experten in de evaluatie van mensen in diverse beroepen en professionele contexten.

Naast onze praktijkkennis kan je rekenen op gefundeerde adviezen van universitair geschoolde consultants met de nodige knowhow op vlak van screening, assessment centers en betrouwbare softwaretools bij het vergelijken met diverse referentiegroepen.

Samen zoeken wij naar langetermijnoplossingen en staan wij garant voor een systematische follow-up van onze eigen adviezen “in the field”.